Notícies

UAP! 2013

Enviada per admin el 20/Gen/2013 - 15:04

Aquest curs l'Iinstitut escola tornem a participar a la Cantata: "UAP! 13" (Volem canviar el món). Es tracta d'un espectacle musico-  teatral en motiu del DENIP (Dia Escolar de la No violència i la Pau). L'actuació serà al Teatre Municipal de Girona, el 7   de  febrer. Durant el matí es farà l'actuació per a públic escolar i al vespres hi haurà la sessió oberta al públic en general i a   les autoritats (preu de l'entrada 6€). 

El projecte involucra directament a professors i alumnes amb les causes solidàries, a través del suport als projectes   d'Intermón Oxfam al Sahel. A les sessions escolars, cada centre fa un donatiu pels alumnes de públic que ha portat a   l'espectacle, i a la sessió del vespre, el taquillatge va destinat al projecte solidari.

La història teatral d'aquest any gira al voltant de tres joves que fan una incursió a un museu amb la primera pedra d'un   aeroport fantasma, un tros de via de l'AVE...Un museu molt nou, molt gran, molt car ...però sense inaugurar després d'un   any. Què els hi passarà a aquests tres joves? Hauràs de venir per esbrinar-ho."

Si voleu més informació sobre el projecte solidari el que va dedicada la UAP! 2013 cliqueu el següent enllaç: 

http://www.institutescolalloretdemar.cat/index.php/Downloads/sublevel/cid/102/start/0 [1]


 

No hi ha comentaris.

Nomé els usuaris validats poden enviar comentaris. Enregistra [2] o Validat [3].

Enllaços
  1. http://www.institutescolalloretdemar.cat//index.php/Downloads/sublevel/cid/102/start/0
  2. http://www.institutescolalloretdemar.cat/index.php/users/register/
  3. http://www.institutescolalloretdemar.cat/index.php?module=users&func=loginscreen&returnpage=index.php%252Fnews%252F2013%252F1%252F20%252Fuap%2521-2013%252F