Notícies

UAP! 2013

Enviada per admin el 20/Gen/2013 - 15:04

Aquest curs l'Iinstitut escola tornem a participar a la Cantata: "UAP! 13" (Volem canviar el mn). Es tracta d'un espectacle musico-  teatral en motiu del DENIP (Dia Escolar de la No violncia i la Pau). L'actuaci ser al Teatre Municipal de Girona, el 7   de  febrer. Durant el mat es far l'actuaci per a pblic escolar i al vespres hi haur la sessi oberta al pblic en general i a   les autoritats (preu de l'entrada 6). 

El projecte involucra directament a professors i alumnes amb les causes solidries, a travs del suport als projectes   d'Intermn Oxfam al Sahel. A les sessions escolars, cada centre fa un donatiu pels alumnes de pblic que ha portat a   l'espectacle, i a la sessi del vespre, el taquillatge va destinat al projecte solidari.

La histria teatral d'aquest any gira al voltant de tres joves que fan una incursi a un museu amb la primera pedra d'un   aeroport fantasma, un tros de via de l'AVE...Un museu molt nou, molt gran, molt car ...per sense inaugurar desprs d'un   any. Qu els hi passar a aquests tres joves? Haurs de venir per esbrinar-ho."

Si voleu ms informaci sobre el projecte solidari el que va dedicada la UAP! 2013 cliqueu el segent enlla: 

http://www.institutescolalloretdemar.cat/index.php/Downloads/sublevel/cid/102/start/0 [1]


 

No hi ha comentaris.

Nomé els usuaris validats poden enviar comentaris. Enregistra [2] o Validat [3].

Enllaços
  1. http://www.institutescolalloretdemar.cat//index.php/Downloads/sublevel/cid/102/start/0
  2. http://www.institutescolalloretdemar.cat/index.php/users/register/
  3. http://www.institutescolalloretdemar.cat/index.php?module=users&func=loginscreen&returnpage=index.php%252Fnews%252F2013%252F1%252F20%252Fuap%2521-2013%252F