Notícies

PROJECTE ERASMUS+ CONCEDIT!!

Enviada per admin el 07/Jul/2015 - 19:21

El passat mes de juny es va informar al centre que s’acceptava el projecte d’Erasmus+ KA101 (Experimenting Science) presentat el present curs. Aquesta una línia de subvenció atorgada per la Unió Europea i vehiculada per l’Agència Nacional SEPIE [1] (Servei Espanyol per la Internacionalització Educativa) permetrà que 5 docents facin una estada a l’estranger amb la finalitat de perfeccionar l’anglès i conèixer de primera mà accions d’innovació educativa.

El passat dilluns 6 de juliol el Consell Escolar va aprovar aquest projecte i es va confeccionar el Grup de Treball en el qual hi haurà els participants de l’estada, 2 membres de la direcció del centre i 2 membres de l’AMPA.

Aquest projecte presentat ha obtingut una valoració de 90 sobre 100 punts, una molt bona puntuació doncs la nota de tall ha estat de 71 i s’hi han presentat uns 800 projectes a nivell estatal i només a 320 se’ls ha adjudicat la subvenció.

Aquesta oportunitat d’estada a l’estranger que es durà a terme el proper curs 2015-2016 permetrà que a l’Institut Escola de Lloret de Mar millorem la competència lingüística del claustre i ho revertim en l’alumnat, millorem les metodologies d’ensenyament i la qualitat de l’aprenentatge i optimitzem la cohesió social amb la comunitat educativa.

Un objectiu assolit molt important que ens permetrà seguir treballant amb il·lusió per aconseguir, més endavant, subvenció per a estades a l’estranger amb l’alumnat del centre (línia KA102)

A la imatge es mostra el Palau de Congressos Victor Villegas de Múrcia on es van fer la xerrada informativa als adjudicataris el passat 22 i 23 de juny.


 

No hi ha comentaris.

Nomé els usuaris validats poden enviar comentaris. Enregistra [2] o Validat [3].

Enllaços
  1. http://www.sepie.es/
  2. http://www.institutescolalloretdemar.cat/index.php/users/register/
  3. http://www.institutescolalloretdemar.cat/index.php?module=users&func=loginscreen&returnpage=index.php%252Fnews%252F2015%252F7%252F7%252Fprojecte-erasmus-concedit%2521%2521%252F