On som? 


Ver IE Lloret de Mar en un mapa más grande Horari de Secretaria: de dilluns a divendres de 9.00 a 14:00h. Telèfon de contacte: 972361495. Correu electrònic : b7009898@xtec.cat

Organigrama 

Portal Família i Escola 

Usuaris en línia 

0 usuaris registrats i 3 usuaris anònims connectats

Sou un convidat/da anònim.

Notícies

Comunitat: UAP! 2012. CANTATA PER LA PAU

Enviat per admin el Dilluns, 09 de Abril de 2012 a les 09:28

Els alumnes de 1r i 3r d'ESO de l'Institutescola van participar a la Cantata per la Pau de Girona per commemorar el Dia Escolar de la No-violència (DENIP)

Recull de fotografies elaborat pels alumnes de l'Aula Oberta: http://www.youtube.com/watch?v=m2XZGrDsqcc

El 26 i 27 de gener de 2012 en el marc de la celebració del Dia Escolar de la No-violència i la Pau (DENIP), vint-i-quatre centres d'educació secundària de la província de Girona han participat a la UAP! un projecte pedagògic que treballa la sensibilització de l'alumnat respecte a les causes reals de la pobresa al món, el foment del respecte, la valoració de la diversitat com a font d'enriquiment humà... utilitzant la música i el teatre com a eina de mobilització. Aquest any els beneficis de la Cantata estaven destinats al projecte d'Intermon Oxfam a la Banya d'Àfrica i els alumnes de 1r i 3r d'ESO han estat assajant durant mesos sota la supervisió de Susanna Castaño, professora de música de l'Institutescola i col·laboradora de la iniciativa, per poder-hi participar.

El 26 de gener, aprofitant que la Cantata es celebrava a la tarda al Teatre Municipal de Girona, els alumnes de 3r que no actuaven i els de 4t d'ESO van fer una visita guiada a la catedral de Girona que ens va oferir gratuïtament Joan Piña, historiador de l'art i conservador de l'arxiu de la catedral de Girona, mentre els alumnes de 1r i 3r participaven als assajos finals amb la resta d'instituts que cantaven aquest dia. 

<wbr />

Enllaç de la gravació de la Cantata sencera que va fer la Televisió de Girona el 27 de gener: http://www.youtube.com/watch?v=KVY08E647Kgv

282 paraules
4935 lectures
[P]
 
Lloc web creat amb Zikula