On som? 


Ver IE Lloret de Mar en un mapa más grande Horari de Secretaria: de dilluns a divendres de 9.00 a 14:00h. Telèfon de contacte: 972361495. Correu electrònic : b7009898@xtec.cat

Organigrama 

Portal Família i Escola 

Usuaris en línia 

0 usuaris registrats i 27 usuaris anònims connectats

Sou un convidat/da anònim.

Notícies

Comiat als alumnes de 4t d'ESO

Enviat per admin el Dijous, 27 de Juny de 2013 a les 22:20

El divendres al vespre, patrocinat per l'AMPA (secció secundària), es va fer el sopar de comiat dels alumnes que aquest curs han acabat 4t d'ESO. També hi van assistir professors que havien tingut durant els quatre cursos, alguns dels quals ja no treballen al centre però van venir expressament per acompanyar-los. Joan de Domingo en nom de l'equip directiu va fer el parlament de comiat del grup i el delegat de 4tA Todor Rodostinov, acompanyat de Sebastian Mill i Andry Naranjo, van llegir un escrit de comiat adreçat al tutor i als professors. Per acabar l'acte es va fer l'entrega d'orles i es va projectar un video amb fotografies dels alumnes. El dia abans Rubal Singh va fer una reproducció d'un graffiti de Bansky a la paret del pati de secundària amb l'ajuda d'Ismael el Mahdathi, Deepak Kanth i Pablo Ismael Carvajal. Aquest graffiti quedarà com a record del curs que acaba i dels alumnes que marxen aquest any. A l'apartat de fotografies i videos teniu totes les fotografies del sopar i de l'elaboració del graffiti.


194 paraules
4343 lectures
[P]
 

No hi ha comentaris.

Nomé els usuaris validats poden enviar comentaris. Enregistra o Validat.

Lloc web creat amb Zikula