On som? 


Ver IE Lloret de Mar en un mapa más grande Horari de Secretaria: de dilluns a divendres de 9.00 a 14:00h. Telèfon de contacte: 972361495. Correu electrònic : b7009898@xtec.cat

Organigrama 

Portal Família i Escola 

Usuaris en línia 

0 usuaris registrats i 66 usuaris anònims connectats

Sou un convidat/da anònim.

Notícies

L'IE demana l'alliberament de les alumnes nigerianes

Enviat per admin el Dijous, 15 de Maig de 2014 a les 19:51

L'IE s'ha sumat a les accions i concentracions en les que han participat més de 300 escoles i instituts per demanar l'alliberament de les més de 200 nenes nigerianes que van ser segrestades el 14 d'abril pel grup islamista Boko Haram. Aquest grup està en contra que les dones vagin a l'escola i s'eduquin, vol vendre a les nenes com a esposes o esclaves sexuals a un preu de 12 dòlars cada una. Amb el lema #bringbackourgirls i real men don't buy girls, milers de persones de tot el món fa dies que demanen l'alliberament de les nenes, des de les escoles i instituts s'ha aprofitat el 14 de maig, quan fa un mes del segrest, per afegir-se a la campanya. Ahir a l'hora del pati tots els alumnes de primària i infantil van fer una concentració i després del pati els alumnes de 3r i 4t d'ESO van treballar el tema a Eduació per la Ciutadania i Eticocivica i van elaborar els cartells per demanar l'alliberamant.  En aquest enllaç podeu veure les imatges de les concentracions a tot Catalunya: http://www.xtec.cat/web/comunitat/campanyaalumnesnigerianes/galeria


205 paraules
3881 lectures
[P]
 

No hi ha comentaris.

Nomé els usuaris validats poden enviar comentaris. Enregistra o Validat.

Lloc web creat amb Zikula