On som? 


Ver IE Lloret de Mar en un mapa más grande Horari de Secretaria: de dilluns a divendres de 9.00 a 14:00h. Telèfon de contacte: 972361495. Correu electrònic : b7009898@xtec.cat

Organigrama 

Portal Família i Escola 

Usuaris en línia 

0 usuaris registrats i 29 usuaris anònims connectats

Sou un convidat/da anònim.

Notícies

Graffitis per la pau

Enviat per admin el Dilluns, 28 de Gener de 2013 a les 19:38

El 29 i 30 de gener l'IE es suma a la celebració del DENIP Dia Escolar de la No-violència i la Pau, que commemora cada 30 de gener l'aniversari de l'assassinat de Mahatma Gandhi, referent històric de la resistència pacífica. El 29 a la tarda tots els alumnes des de P-3 fins a 4t d'ESO participaran en un acte simbòlic a la pista de secundària, i en tallers per la pau gestionats per alumnes de 3r i 4t d'ESO d'Educació per la Ciutania i Ètico-civica. El dia 30, els alumnes de primària i infantil commemoraran el dia amb una festa multicultural. A continuació podeu veure els preparatius per un dels tallers que oferiran demà els alumnes de 4tB.134 paraules
4683 lectures
[P]
 

No hi ha comentaris.

Nomé els usuaris validats poden enviar comentaris. Enregistra o Validat.

Lloc web creat amb Zikula