On som? 


Ver IE Lloret de Mar en un mapa más grande Horari de Secretaria: de dilluns a divendres de 9.00 a 14:00h. Telèfon de contacte: 972361495. Correu electrònic : b7009898@xtec.cat

Organigrama 

Portal Família i Escola 

Usuaris en línia 

0 usuaris registrats i 31 usuaris anònims connectats

Sou un convidat/da anònim.

Notícies

Halloween 2014

Enviat per admin el Dijous, 30 de Octubre de 2014 a les 19:42

Aquest matí s'ha fet la tercera edició de la gimcana en anglès de Halloweeen organitzada pel Departament de Llengües Estrangeres i la Comissió de Festes. Els alumnes de primària han fet un circuit per diferents proves monitoritzades pels alumnes de segon cicle de secundària i al final han obtingut la seva recompensa. Els alumnes d'infantil també han participat a la festa fent manualitats ajudats per alumnes de 1r i 2n d'ESO. Després d'aquestes activitats els alumnes de primària i infantil han fet la castanyada i els de secundària han pugut veure pel·lícules de terror. Teniu totes les imatges a la secció de Fotografies.


121 paraules
4223 lectures
[P]
 

No hi ha comentaris.

Nomé els usuaris validats poden enviar comentaris. Enregistra o Validat.

Lloc web creat amb Zikula