On som? 


Ver IE Lloret de Mar en un mapa más grande Horari de Secretaria: de dilluns a divendres de 9.00 a 14:00h. Telèfon de contacte: 972361495. Correu electrònic : b7009898@xtec.cat

Organigrama 

Portal Família i Escola 

Usuaris en línia 

0 usuaris registrats i 62 usuaris anònims connectats

Sou un convidat/da anònim.

Notícies

DENIP 2014

Enviat per admin el Diumenge, 02 de Febrer de 2014 a les 15:52

Divendres 31 de gener tots els alumnes de l'IE van commemorar el DENIP (Dia Escolar de la Pau i la No-Violència). Aquest curs l'IE s'ha sumat a la campanya que proposava l'organització Fundipau per demanar des de les escoles la prohibició de les armes nuclears i recolzar així la ICAN (Campanya Internacional per l'Abolició de les Armes Nuclears), que el 13 i 14 de febrer reunirà a Mèxic representants de diversos països i col·lectius per impulsar un tractat per la prohibició d'aquest tipus d'armament. Com ja es va començar a fer el curs passat, els alumnes de 3r i 4t d'ESO, a les classes d'Educació per la Ciutadania i Eticocívica, han estat els responsables d'ajudar a preparar i encarregar-se de les activitats coordinats pel Departament d'Humanitats i Expressió i la Comissió de Festes. El primer trimestre van estar treballant el tema de la violència i la no-violència i durant el mes de gener, a partir dels materials didàctics de Fundipau, han elaborat un document amb raons per a la prohibició de les armes nuclears sorgit a partir de debats sobre el tema organitzats a les sessions d'EpC i ECV. El dia 31 de 9.00 a 11.30h els alumnes de 3r d'ESO van ajudar a coordinar la filmació d'una sentada contra les armes nuclears que va recòrrer tot l'IE i en la que van participar tots els alumnes des de P3 fins a 4t d'ESO. Les darreres hores del matí es va organitzar pels alumnes de secundària un concurs de murals per la pau amb guixos de colors monitoritzat pels alumnes de 4t d'ESO. Aquí teniu les fotografies de la filmació i del concurs de murals, en breu podreu veure el video de la sentada. 

DENIP 2014. Concurs de murals per la pau
DENIP 2014 Filmació
380 paraules
4065 lectures
[P]
 

No hi ha comentaris.

Nomé els usuaris validats poden enviar comentaris. Enregistra o Validat.

Lloc web creat amb Zikula