On som? 


Ver IE Lloret de Mar en un mapa más grande Horari de Secretaria: de dilluns a divendres de 9.00 a 14:00h. Telèfon de contacte: 972361495. Correu electrònic : b7009898@xtec.cat

Organigrama 

Portal Família i Escola 

Usuaris en línia 

0 usuaris registrats i 31 usuaris anònims connectats

Sou un convidat/da anònim.

Notícies

Entrega de butlletins de notes del 2n trimestre

Enviat per admin el Dimarts, 11 de Març de 2014 a les 19:06

Amb la voluntat de millorar els processos d’avaluació de l’alumnat, d’anàlisi de resultats i de comunicació amb les famílies, des d’aquest segon trimestre posarem en marxa un nou mètode d’entrega de butlletins de notes. Els tutors rebran a les famílies en una breu reunió amb l’objectiu d’entregar el butlletí i fer un sumari comentari al respecte. En cap cas es pretén fer una reunió extensa. Si s’escau, es podrà concretar una entrevista per a un altre moment per tal d’aprofundir en l’anàlisi dels resultats.

Aquest segon trimestre, l’entrega de notes es farà el dimecres dia 26 de març entre les 16h i les 18:30h a l’aula de cada grup classe. Amb l’objectiu de fer una previsió de visites, preguem comuniqueu al tutor del vostre fill o filla, via agenda escolar, a quina hora teniu previst passar pel centre. En cas de no poder assistir-hi, els butlletins quedaran a consergeria a disposició de les famílies fins el divendres 4 d’abril per tal que els recolliu en horari d’atenció al públic (de dilluns a divendres de 8h a 14h). En cap cas els entregarem als alumnes.

204 paraules
3613 lectures
[P]
 

No hi ha comentaris.

Nomé els usuaris validats poden enviar comentaris. Enregistra o Validat.

Lloc web creat amb Zikula