On som? 


Ver IE Lloret de Mar en un mapa más grande Horari de Secretaria: de dilluns a divendres de 9.00 a 14:00h. Telèfon de contacte: 972361495. Correu electrònic : b7009898@xtec.cat

Organigrama 

Portal Família i Escola 

Usuaris en línia 

0 usuaris registrats i 25 usuaris anònims connectats

Sou un convidat/da anònim.

Notícies

Erasmus +

Enviat per admin el Dijous, 29 de Octubre de 2015 a les 11:44

Els tres primers docents de l'Institut Escola en viatjar al Regne Unit ja han començat les classes. Al llarg de dues setmanes, dos professores i un mestre de l'àmbit científic estan cursant estudis d'aprofundiment i millora de la metodologia AICLE (aprenentatge integral de continguts i llengües estrangeres). Amb aquesta formació es donarà impuls al Projecte Plurilingüe de Centre on, entre d'altres accions, queden recollides activitats de ciències en anglès.
D'aquí pocs dies, dues professores més, en aquest cas del departament d'anglès, també iniciaran un curs de dues setmanes al Regne Unit per millorar la gestió i la formació del professorat en aquesta mateixa metodologia.
Aquesta formació és possible gràcies a l'aprovació per part de la Unió Europea del nostre projecte "Experimenting science" dins el programa Erasmus +.

L'Institut Escola seguirà apostant per l'europeïtzació del centre i ja treballem en ampliar el projecte per poder fer intercanvis d'estudiants amb d'altres centres europeus.

161 paraules
3715 lectures
[P]
 

No hi ha comentaris.

Nomé els usuaris validats poden enviar comentaris. Enregistra o Validat.

Lloc web creat amb Zikula