On som? 


Ver IE Lloret de Mar en un mapa más grande Horari de Secretaria: de dilluns a divendres de 9.00 a 14:00h. Telèfon de contacte: 972361495. Correu electrònic : b7009898@xtec.cat

Organigrama 

Portal Família i Escola 

Usuaris en línia 

0 usuaris registrats i 63 usuaris anònims connectats

Sou un convidat/da anònim.

Notícies

Projecte Rossinyol

Enviat per admin el Dimecres, 18 de Novembre de 2015 a les 17:48

El passat 13 de novembre es va donar el tret de sortida al 10è Projecte Rossinyol, un projecte que organitza l'Ajuntament de Lloret de Mar i la Universitat de Girona, on hi participen centres educatius del municipi de Lloret.
Per primer any, l'Institut Escola ha pogut inscriure-hi algun dels seus alumnes. Els 3 alumnes seleccionats per participar en el Projecte Rossinyol són en Grish Kumar, la Julide Sen i l'Amaranda Lin, tots ells de 3r d'ESO.
En aquest projecte, els alumnes actuen com a mentorats i l'alumnat universitari fa de mentor. En aquest vincle que es crea i que es perllonga al llarg d'un curs acadèmic, els mentors mostren les cultures i tradicions catalanes, es visiten llocs emblemàtics de la vila i es donen a conèixer entre ells per tal de emfortir l'arrelament al territori i a la cultura i llengua catalana.
Així doncs, l'enhorabona per poder participar d'aquesta activitat del Pla Educatiu d'Entorn!
Per a més informació, podeu consultar el següent link:http://www.udg.edu/projectes/<wbr />Rossinyol-Noticiesagenda/<wbr />Rossinyol/tabid/22191/<wbr />language/en-US/Default.aspx

177 paraules
3847 lectures
[P]
 

No hi ha comentaris.

Nomé els usuaris validats poden enviar comentaris. Enregistra o Validat.

Lloc web creat amb Zikula