On som? 


Ver IE Lloret de Mar en un mapa más grande Horari de Secretaria: de dilluns a divendres de 9.00 a 14:00h. Telèfon de contacte: 972361495. Correu electrònic : b7009898@xtec.cat

Organigrama 

Portal Família i Escola 

Usuaris en línia 

0 usuaris registrats i 66 usuaris anònims connectats

Sou un convidat/da anònim.

Notícies

Carnestoltes 2015

Enviat per admin el Dissabte, 14 de Febrer de 2015 a les 17:06

Ahir es va celebrar el Carnestoltes a l'Institut Escola. Els alumnes de infantil i primària van fer una rua pel carrer disfressats de diversos estils musicals: samba, country... I els alumnes de secundària van participar en la 3ª edició del "Concurs de disfresses i decoració d'aules". El tema d'aquest any eren les pel·lícules de por i els personatges literaris de terror, cada classe es va disfressar, va decorar l'aula i va preparar una petita representació teatral o coreografia. Van guanyar el primer premi els alumnes de 3rA, que van representar quatre escenes de diferents obres de terror (la novia cadaver, el fantasma de l'opera, Frankenstein, Saw i malson a Elm Street), compartit amb els alumnes de 3rB que van representar un fragment de la pel·lícula "L'exorcista". A sota podeu veure les fotografies de les representacions dels alumnes de 3rA i B i clicant a sobre o a l'apartat de fotografies i vídeos les de les altres classes. En breu també afegirem les imatges de la rua de infantil i primària i el vídeo de les representacions de secundària que va gravar la televisió local.


213 paraules
3941 lectures
[P]
 

No hi ha comentaris.

Nomé els usuaris validats poden enviar comentaris. Enregistra o Validat.

Lloc web creat amb Zikula