On som? 


Ver IE Lloret de Mar en un mapa más grande Horari de Secretaria: de dilluns a divendres de 9.00 a 14:00h. Telèfon de contacte: 972361495. Correu electrònic : b7009898@xtec.cat

Organigrama 

Portal Família i Escola 

Usuaris en línia 

0 usuaris registrats i 63 usuaris anònims connectats

Sou un convidat/da anònim.

Notícies

UAP! 2015

Enviat per admin el Diumenge, 08 de Febrer de 2015 a les 15:27

Aquest ha estat el quart any que l'IE ha participat a la UAP!, la cantata per la pau que es fa al Teatre Municipal de Girona amb motiu del DENIP (dia escolar de la pau i la no-violència), que aquest any ha comptat amb la col·laboració de quasi bé un miler d'alumnes de 32 instituts de la provincia de Girona. Tots els alumnes de 6è de primària a 4t d'ESO de l'Institut Escola, van poder veure la representació dijous al matí i animar als 27 companys de 1r, 2n i 3r d'ESO de l'optativa de coral que cantaven al cor acompanyats d'algunes professores i la responsable de l'optativa de coral Susanna Castaño, que ha estat des de principi de curs preparant-los per l'actuació. Alguns cantants també van participar a les representacions obertes al públic que es van fer  divendres a la tarda i a la nit. Si cicleu sobre les fotografies o mireu a l'apartat de fotografies i vídeos podeu veure alguns fragments de la cantata, i en aquest enllaç la notícia que va publicar el Diari de Girona sobre la UAP!2015http://www2.girona.cat/ca/noticies/-/journal_content/56_INSTANCE_9oNf/1162 /5624472?refererPlid=24974


212 paraules
4033 lectures
[P]
 

No hi ha comentaris.

Nomé els usuaris validats poden enviar comentaris. Enregistra o Validat.

Lloc web creat amb Zikula