On som? 


Ver IE Lloret de Mar en un mapa más grande Horari de Secretaria: de dilluns a divendres de 9.00 a 14:00h. Telèfon de contacte: 972361495. Correu electrònic : b7009898@xtec.cat

Organigrama 

Portal Família i Escola 

Usuaris en línia 

0 usuaris registrats i 6 usuaris anònims connectats

Sou un convidat/da anònim.

Notícies

Activitats de Sant Jordi

Enviat per admin el Dissabte, 25 de Abril de 2015 a les 18:50

Un any més l'IE ha celebrat la diada de Sant Jordi. Els alumnes d'infantil i primària van anar al matí a explicar i escoltar contes als Jardins de Santa Clotilde i a la tarda van participar a una nova edició dels Jocs Florals. Els alumnes de secundària van començar la festa amb una ballada de country organitzada per Ada Tardini. Després del pati van poder gaudir de l'obra de teatre Freedom for Prometeu interpretada per La caravana de les arts, una companyia de teatre de Lloret formada per joves de l'Aula de teatre dirigits per Paco Moreno, i del concurs poètic-musical organitzat pel Departament de Llengües i coordinat per Judit Marin. Els alumnes de 3r d'ESO van aprofitar el dia per vendre roses i llibres de segona mà a les entrades de primària i infantil. Per acabar les activitats, ahir al matí es va fer l'apadrinament lector, alumnes de secundària van llegir contes a alumnes d'infantil i primària. Si cliqueu sobre les fotografies podreu veure totes les imatges del dia i en el següent enllaç podeu trobar el video del concurs poètic-musical de secundària: https://www.youtube.com/watch?v=lzqfdnBLR_I224 paraules
4314 lectures
[P]
 

No hi ha comentaris.

Nomé els usuaris validats poden enviar comentaris. Enregistra o Validat.

Lloc web creat amb Zikula