On som? 


Ver IE Lloret de Mar en un mapa más grande Horari de Secretaria: de dilluns a divendres de 9.00 a 14:00h. Telèfon de contacte: 972361495. Correu electrònic : b7009898@xtec.cat

Organigrama 

Portal Família i Escola 

Usuaris en línia 

0 usuaris registrats i 58 usuaris anònims connectats

Sou un convidat/da anònim.

Notícies

UAP! 2016

Enviat per admin el Dijous, 28 de Gener de 2016 a les 21:30

Un any mes els alumnes de l'IE han participat a la UAP!. Aquest any s'explicava la història de Malala Yousafza, l'activista paquistanesa que va rebre el premi Nobel de la pau el 2014 després que de ser víctima d'un atemptat l'any 2012, quan només tenia 15 anys, per defensar el seu dret i el de totes les nenes de poder anar a l'escola. Han participat en el cor de la UAP! alumnes de 1r i 2n d'ESO i han assistit com a públic alumnes des de 6è de primària fins a 4t d'ESO. Felicitem a la professora de música per la seva feina aquests dies i als alumnes per la seva bona actitud. Clicant sobre les imatges podeu veure totes les fotografies i en aquest enllaç el video d'una part de les actuacions: https://youtu.be/0Ekszvjx3hY

163 paraules
3988 lectures
[P]
 

No hi ha comentaris.

Nomé els usuaris validats poden enviar comentaris. Enregistra o Validat.

Lloc web creat amb Zikula