On som? 


Ver IE Lloret de Mar en un mapa más grande Horari de Secretaria: de dilluns a divendres de 9.00 a 14:00h. Telèfon de contacte: 972361495. Correu electrònic : b7009898@xtec.cat

Organigrama 

Portal Família i Escola 

Usuaris en línia 

0 usuaris registrats i 29 usuaris anònims connectats

Sou un convidat/da anònim.

Notícies

DENIP 2016

Enviat per admin el Dissabte, 30 de Gener de 2016 a les 15:42

Ahir a l'IE vam celebrar el DENIP (Dia Escolar de la No violència i la Pau) amb el que es commemora l'assassinat de Mahatma Gandhi. Aquest any les activitats han tractat el tema dels refugiats sirians, que ens ha servit per recordar també altres exilis de la història i sumar-nos també a la commemoració del Dia de la Deportació i l'Holocaust . Alumnes de 4t d'ESO van anar a les classes de P3, P4 i P5 a explicar un conte sobre una nena refugiada de l'organització ACNUR, mentre altres alumnes de 3r i  4t d'ESO feien de monitors a les classes de primària i secundària on es va desenvolupar un treball en grups cooperatius en el que els alumnes havien de decidir que posarien dins d'una maleta si haguessin de marxar com a refugiats. Aquesta activitat està inspirada en el projecte "Les maletes de l'exili" de Toni Garcia de l'Institut Olivar Gran de de Figueres i les maletes en breu s'exposaran a l'IE. La segona part del matí els alumnes de secundària van participar en la IIIª edició del concurs "Murals per la pau". Clicant sobre les imatges podreu veure totes les fotografies. 214 paraules
3859 lectures
[P]
 

No hi ha comentaris.

Nomé els usuaris validats poden enviar comentaris. Enregistra o Validat.

Lloc web creat amb Zikula