On som? 


Ver IE Lloret de Mar en un mapa más grande Horari de Secretaria: de dilluns a divendres de 9.00 a 14:00h. Telèfon de contacte: 972361495. Correu electrònic : b7009898@xtec.cat

Organigrama 

Portal Família i Escola 

Usuaris en línia 

0 usuaris registrats i 5 usuaris anònims connectats

Sou un convidat/da anònim.

Notícies

Xerrada sobre els refugiats

Enviat per admin el Dimecres, 17 de Febrer de 2016 a les 12:28

Per complementar les activitats del Dia de la Pau d'aquest any, Leo Saizar, fotoperiodista argentí pare d'una alumna de 6è, va oferir una xerrada als alumnes de 3r i 4t d'ESO sobre la seva experiència als camps de refugiats de la frontera d'Eslovènia. Aquesta setmana repetirà la xerrada pels alumnes de 6è que també veuran el curtmetratge elaborat pel reporter amb filmacions dels camps. L'Institut Escola vol agrair a Leo Saizar la seva predisposició per compartir el seu testimoni amb els alumnes i la cessió de 40 fotografies que podeu veure exposades aquests dies a l'entrada principal de l'institut.

109 paraules
4427 lectures
[P]
 

No hi ha comentaris.

Nomé els usuaris validats poden enviar comentaris. Enregistra o Validat.

Lloc web creat amb Zikula