On som? 


Ver IE Lloret de Mar en un mapa más grande Horari de Secretaria: de dilluns a divendres de 9.00 a 14:00h. Telèfon de contacte: 972361495. Correu electrònic : b7009898@xtec.cat

Organigrama 

Portal Família i Escola 

Usuaris en línia 

0 usuaris registrats i 65 usuaris anònims connectats

Sou un convidat/da anònim.

Notícies

Carnestoltes 2016

Enviat per admin el Diumenge, 07 de Febrer de 2016 a les 20:45

Un any més l'IE Lloret de Mar ha celebrat el Carnestoltes. Els alumnes de primària i infantil han participat en una rua pels carrers de Fenals difressats de diferents personatges del circ que era el tema que aquest any han treballat durant tota la setmana amb diferents projectes. Els alumnes de secundària han decorat les aules i s'han disfressat per competir en la IVa edició del concurs de Carnestoltes que aquest any tenia com a tema "personatges literaris". El 1r premi va ser pels alumnes de 4tB molt igualat amb els de 4tA que van quedar en segona posició, el 3r premi se'l va emportar 2nC. Clicant sobre la fotografia podeu veure el video amb totes les actuacions del concurs de secundària i en aquest enllaç les fotos de la rua dels més petits http://blocs.xtec.cat/ceiplloret/2016/02/09/rua-del-carnaval-2016/


147 paraules
3858 lectures
[P]
 

No hi ha comentaris.

Nomé els usuaris validats poden enviar comentaris. Enregistra o Validat.

Lloc web creat amb Zikula