On som? 


Ver IE Lloret de Mar en un mapa más grande Horari de Secretaria: de dilluns a divendres de 9.00 a 14:00h. Telèfon de contacte: 972361495. Correu electrònic : b7009898@xtec.cat

Organigrama 

Portal Família i Escola 

Usuaris en línia 

0 usuaris registrats i 61 usuaris anònims connectats

Sou un convidat/da anònim.

Notícies

Concurs de teatre Sant Jordi 2016

Enviat per admin el Diumenge, 24 de Abril de 2016 a les 14:08

Dijous els alumnes de secundària van poder celebrar la diada de Sant Jordi al teatre de Lloret de Mar. El Departament de Llengües va organitzar un acte que va estar dividit en dues parts. A la primera part es va representar Paraules d'Amor de Joan Ollé, una obra que es va estrenar el novembre de 2015 a l'Espai Brossa que fa un repàs de barbarismes catalans. A la segona part els alumnes de 1r a 4t van representar fragments d'obres literàries que havien llegit a classe i també hi va haver actuacions voluntàries. Per finalitzar es van lliurar els premis del concurs Fotomates, del certamen d'escacs i del concurs de teatre que van guanyar la Daria Teteria, la Saray López i la Leticia Mesquita de 4tB representant Bodas de sangre de Lorca. 

Clicant sobre la fotografia podreu veure el video de la jornada:


155 paraules
4073 lectures
[P]
 

No hi ha comentaris.

Nomé els usuaris validats poden enviar comentaris. Enregistra o Validat.

Lloc web creat amb Zikula