On som? 


Ver IE Lloret de Mar en un mapa más grande Horari de Secretaria: de dilluns a divendres de 9.00 a 14:00h. Telèfon de contacte: 972361495. Correu electrònic : b7009898@xtec.cat

Organigrama 

Portal Família i Escola 

Usuaris en línia 

0 usuaris registrats i 28 usuaris anònims connectats

Sou un convidat/da anònim.

Notícies

UAP! 2013

Enviat per admin el Diumenge, 20 de Gener de 2013 a les 15:04

Aquest curs l'Iinstitut escola tornem a participar a la Cantata: "UAP! 13" (Volem canviar el món). Es tracta d'un espectacle musico-  teatral en motiu del DENIP (Dia Escolar de la No violència i la Pau). L'actuació serà al Teatre Municipal de Girona, el 7   de  febrer. Durant el matí es farà l'actuació per a públic escolar i al vespres hi haurà la sessió oberta al públic en general i a   les autoritats (preu de l'entrada 6€). 

El projecte involucra directament a professors i alumnes amb les causes solidàries, a través del suport als projectes   d'Intermón Oxfam al Sahel. A les sessions escolars, cada centre fa un donatiu pels alumnes de públic que ha portat a   l'espectacle, i a la sessió del vespre, el taquillatge va destinat al projecte solidari.

La història teatral d'aquest any gira al voltant de tres joves que fan una incursió a un museu amb la primera pedra d'un   aeroport fantasma, un tros de via de l'AVE...Un museu molt nou, molt gran, molt car ...però sense inaugurar després d'un   any. Què els hi passarà a aquests tres joves? Hauràs de venir per esbrinar-ho."

Si voleu més informació sobre el projecte solidari el que va dedicada la UAP! 2013 cliqueu el següent enllaç: 

http://www.institutescolalloretdemar.cat/index.php/Downloads/sublevel/cid/102/start/0


232 paraules
9113 lectures
[P]
 

No hi ha comentaris.

Nomé els usuaris validats poden enviar comentaris. Enregistra o Validat.

Lloc web creat amb Zikula